Zpět Lidové noviny Uzené kachní prso s kačenkami, estragonem a pošírovaným vejcem. Jak na to?
Hledat Rubriky 20. 1.
Close
Inzerce
22. 4. 2018, 6:24

Uzené kachní prso s kačenkami, estragonem a pošírovaným vejcem. Jak na to?

Lidové noviny
Kačenka česká má výraznou vůni a jemnou, lahodnou chuť a sluší jí stejná úprava jako smržům ve smetanových omáčkách či s masem. Zkuste ji připravit podle receptu šéfkuchaře Marka Šády s uzeným kachním prsem.
Celý článek
 Líbí se mi Odpovědět
Inzerce

Komentáře

Zatím žádný komentář...
Nahoru

Nastavení data

Dnes je Neděle, 20. ledna 2019

+ 1 -
+ 1 -
+ 2016 -

Zavřít

S používání webových stránek newsbelow.cz, souhlasíte s využíváním cookies ve vašem prohlížeči.

Pokračovat

Lidové noviny

Zavřít