Zpět Lidové noviny Kvásek je základ. Pokud stojíte o nejlepší pizzu v Praze, vyražte na Břevnov
Hledat Rubriky 17. 7.
Close
Inzerce
17. 5. 6:39

Kvásek je základ. Pokud stojíte o nejlepší pizzu v Praze, vyražte na Břevnov

Lidové noviny
Na začátku je kvas z mouky mleté mlýnskými kameny. Pak přichází velmi, velmi dlouhé kynutí, díky němuž je těsto lehké, křupavé a taky dobře stravitelné. Dokonalou pizzu pak završují prémiové suroviny jako šunka San Daniele, krémová burrata nebo rajčata San Marzano. Na Břevnově otevřela první pražská řemeslná pizzerie Amuni.
Celý článek
 Líbí se mi Odpovědět
Inzerce

Komentáře

Zatím žádný komentář...
Nahoru

Nastavení data

Dnes je Úterý, 17. července 2018

+ 1 -
+ 1 -
+ 2016 -

Zavřít

S používání webových stránek newsbelow.cz, souhlasíte s využíváním cookies ve vašem prohlížeči.

Pokračovat

Lidové noviny

Zavřít